Slide show

Freeware File tools


Manangment
IObit Unlocker - Λήψη 
Συχνά, όταν προσπαθούμε να διαγράψουμε ένα αρχείο ή φάκελο στα windows, θα δούμε διάφορα ενοχλητικά μηνύματα. Το IObit Unlocker είναι ένα ιδανικό εργαλείο για τέτοιες συνθήκες. Απελευθερώνει το αρχείο ή το φάκελο και σας επιτρέπει να το καταργήσετε γρήγορα ή να το τροποποιήσετε.

FreeCommander - Λήψη 
Eίναι ένας εύκολος στη χρήση διαχειριστής αρχείων με πάρα πολλές δυνατότητες που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές εργασίες σας στα windows. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε τον φάκελο εγκατάστασης του FreeCommander σε ένα cd ή usb stick και να τον χρησιμοποιήσετε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.


Advanced Renamer - Λήψη 
Είναι ένα πολύ καλό δωρεάν πρόγραμμα για μετονομασία πολλαπλών αρχείων ή φακέλων με ένα κλικ. Μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους για τον υπολογισμό της νέας ονομασίας. Μπορεί να δουλέψει και με αρχεία ήχου και εικόνας. Ένα πολύ εύχρηστο πρόγραμμα που ήρθε να βάλει σε τάξη τα αρχεία του pc σας.


Glary Quick Search - Λήψη 
Είναι ένα ικανό και δωρεάν εργαλείο τοπικής αναζήτησης για να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν γρήγορα τα αρχεία ή τους φακέλους αμέσως με λέξεις κλειδιά. Ένα πολύ γρήγορο και εύκολο στη χρήση εργαλείο. Μια εναλλακτική λύση για αναζήτηση στα windows.

HJSplit - Λήψη
Το HJSplit είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να διαχωρίσετε αρχεία μεγάλου μεγέθους σε άλλα μικρότερα. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται εγκατάσταση, απλά τρέχετε το αρχείο .exe και μπορείτε να χωρίσετε αρχεία μεγέθους μέχρι και αρκετών δεκάδων gigabytes, πολύ εύκολα και γρήγορα.


EF Commander Free - Λήψη
Ο EF Commander είναι ένας άνετος και απλός στη χρήση του διαχειριστής αρχείων με πολλές πρόσθετες λειτουργίες, που κάνουν τον explorer των windows να φαίνεται 'αρχαίος'. Εύχρηστο και απλό εργαλείο που θα καλύψει πόλλες απο τις καθημερινές σας ανάγκες διαχείρισης των αρχείων του υπολογιστή σας.


Wise Folder Hider - Λήψη 
Είναι ένα δωρεάν εργαλείο το οποίο ο χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να κρύψει τα αρχεία και τους φακέλους από τοπικά διαμερίσματα ή αφαιρούμενες συσκευές. Τα δεδομένα δεν μπορούν να προσεγγιστούν από άλλα προγράμματα ή απο άλλα λειτουργικά, όπως το dos, αλλά μόνο μέσω του προγράμματος.


TweakNow HD-Analyzer - Λήψη 
Είναι ένα δωρεάν εργαλείο, το οποίο θα αναλύσει τη δομή των φακέλων και των αρχείων στους σκληρούς σας δίσκους και θα σας βοηθήσει να δείτε ποια καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο. Απλά επιλέξτε το δίσκο που θέλετε να αναλύσετε και πατήστε τη σάρωση.

Wise JetSearch - Λήψη 
Σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσετε χωρίς κόπο οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο αναζητείτε στους τοπικούς σας δίσκους. Απλά εισάγετε τις λέξεις-κλειδιά, επιλέξτε το δίσκο και αρχίστε την αναζήτηση. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τους fat και ntfs δίσκους, επομένως μπορεί να εντοπίσει αρχεία ανεξαρτήτως της τοποθεσίας τους.

File Renamer Basic - Λήψη 
Μπορείτε να μετονομάσετε ολόκληρους καταλόγους και υποκαταλόγους των αρχείων σας, γρήγορα και εύκολα. Ειναι ικανό να χειριστεί μεγάλο όγκο δεδομένων και περιλαμβάνει σύνθετες λειτουργίες που το κάνουν απαραίτητο. Απλά επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μετονομάσετε και μετά δώστε το νέο όνομα αρχείου.

KFK File Splitter - Λήψη 
Είναι ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα διαμοιρασμού μεγάλων αρχείων σε μικρότερα. Έτσι μπορείτε να κόψετε μεγάλα αρχεία σε μικρότερα και να τα μεταφέρετε σε cd, dvd, εξωτερικά και εσωτερικά αποθηκευτικά μέσα. Απλό στην χρήση και την λειτουργία του, δεν θα σας προβληματίσει καθόλου.

FreeFileSync - Λήψη 
Ένα εντυπωσιακά απλό εργαλείο συγχρονισμού αρχείων που έρχεται με πολλές δυνατότητες. Κρατήστε τα περιεχόμενα των φακέλων συγχρονισμένα για λόγους αντίγραφων ασφαλείας. Ένας από τους κυριότερους λόγους να θέλετε να έχετε τα περιεχόμενα δύο φακέλων συγχρονισμένα είναι η ασφάλεια των δεδομένων.

TeraCopy - Λήψη 
Επιταχύνετε τις μεταφορές αρχείων σας και βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο τα windows αντιγράφουν και μετακινούν αρχεία με αυτή την δωρεάν εφαρμογή. Προσφέρει αρκετά περισσότερα απ' ότι καλύτερη ταχύτητα. Υπάρχουν δυνατότητες παύσης και συνέχισης της μεταφοράς, χειρισμός σφαλμάτων μεταφοράς και άλλα.


The Fastest File Splitter and Joiner - Λήψη
Είναι ένα πολύ απλό στην εφαρμογή του και πάρα πολύ γρήγορο δωρεάν πρόγραμμα που τεμαχίζει και ενώνει
μεγάλα αρχεία σε μικρότερα, για να μπορείτε έτσι να τα μεταφέρετε πιο εύκολα ή να τα στείλετε μέσω internet
στους φίλους σας. Είναι ένα ασφαλές στην χρήση και πολύ ικανό εργαλείο για τον υπολογιστή σας.


Q-Dir - Λήψη
Ως εναλλακτικός του windows explorer είναι ένα απο τα καλύτερα προγράμματα, προσφέροντας μοναδικές
δυνατότητες. Αντί να έχει δύο πλαίσια όπως τα περισσότερα προγράμματα, έχει τέσσερα. Κάνει ευκολότερη την εργασία με πολλούς φακέλους την ίδια στιγμή ή την αντιγραφή και μετακίνηση αρχείων μεταξύ φακέλων.


TreePad Viewer - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σε ένα αρχείο όλες τις σημειώσεις σας, τα email σας, διάφορα κείμενα, τα links σας και τις αγαπημένες σας σημειώσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε αν θέλετε και χωριστά αρχεία για ένα ή περισσότερα από αυτά. Διατείθεται επίσης και σε μορφή portable.


Duplicate File Finders

Duplicate File Finder Λήψη 
Duplicate File Finder searches your computer for copies of files and deletes them for you with your approval. This helps to free up space on your hard drive, and it also helps to avoid confusion when you're looking for a particular file, so you don't have to sort through various versions to pick the right one.

AllDup - Λήψη 
Ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο αναλαμβάνει να βρει τα διπλά αρχεία που έχετε σε φακέλους και σε δίσκους. Μπορείτε να επιλέξετε κατά την αναζήτηση των διπλών αρχείων τα κριτήρια που να σας ταιριάζουν, όπως το ακριβές τους μέγεθος, το όνομα, την ημερομηνία ή τις ιδιότητες.

Auslogics Duplicate File Finder - Λήψη 
Ενα ακόμη χρήσιμο πρόγραμμα, εύχρηστο και απαραίτητο για τον υπολογιστή μας από την Auslogics. Θα σας
βοηθήσει να απαλλαγείτε από διπλά αρχεία που βρίσκονται στον υπολογιστή σας εύκολα και γρήγορα. Το λογισμικό είναι δωρεάν και υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.


VisiPics - Λήψη 
Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που εντοπίζει τις ίδιες ή παρόμοιες, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει, φωτογραφίες στο σκληρό σας δίσκο αναλύοντας το περιεχόμενο τους, σας τις εμφανίζει και σας επιτρέπει να τις μετονομάσετε, να τις μεταφέρετε ή να τις διαγράψετε.

NirSoft SearchMyFiles - Λήψη
Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθά να ανιχνεύσετε και να καθαρίσετε όλων των ειδών τα διπλά αρχεία που υπάρχουν στο pc σας. Έχει πολύ γρήγορο scan & clean, με αποτέλεσμα αμέσως να ελευθερώνει χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Εξοικονομήστε χρόνο και βελτιώστε την αποδοτικότητα σας.

Dup Detector - Λήψη
Είναι ένα μικρό αλλά αποτελεσματικό λογισμικό που μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να διαγράψετε τα διπλά αρχεία εικόνας. Το interface του προγράμματος βασίζεται σε ένα πρότυπο παράθυρο στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μερικές καρτέλες. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Duplicate Cleaner Free - Λήψη
Το Duplicate Cleaner Free είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει στο καθάρισμα του περιεχομένου των προσωπικών σας δεδομένων στο σκληρο σας δίσκο ή σε κάποιο αντίγραφο δικτύου. Το πρόγραμμα πραγματοποιεί γρήγορη ανίχνευση, βαθιά σάρωση, διαγραφή και μετακίνηση διπλών αρχείων.

Anti-Twin - Λήψη
Εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να βρει τις διπλές εικόνες και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή του. Προσφέρει ένα εξαιρετικό σύστημα αναζήτησης το οποίο πάει πολύ πιο πέρα από το να συγκρίνει απλά τα ονόματα των αρχείων. Ιδανικό για αυτούς που έχουν πολλά τέτοιου είδους αρχεία.

Resource sxoleio.eu cnet.com

Top Rating
.
  
IObit Unlocker
Free Commander 
Advanced Renamer
.

Ratings from cnet.com







Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW