Slide show

HD Ready 1366 x 768 vs Full HD 1080p 1920 x 1080



HD Ready είναι οι τηλεοράση που υποστηρίζει ανάλυση 768p δηλαδή 1366 x 768 και το Ready σημάνει ότι είναι έτοιμη να την πετάξεις και να αγοράσεις για πιο σύγχρονη τηλεόραση Full HD 1080p, δηλαδή 1920 x 1080 ανάλυση, Οι HD Ready τηλεοράσεις θα έπρεπε κανονικά να έχουν καταργηθεί, αφού πέρα από το γεγονός ότι σαν τεχνολογία είναι ξεπερασμένες, είναι και ασύμφορες μια που τιμές των Full HD τηλεοράσεων είναι χαμηλές

Οι HD Ready τηλεοράσεις θα έπρεπε κανονικά να έχουν καταργηθεί, αφού πέρα από το γεγονός ότι σαν τεχνολογία είναι ξεπερασμένες, είναι και ασύμφορες. Οι τιμές των Full HD τηλεοράσεων έχουν πέσει τόσο, που πλέον βρίσκει κανείς μία Full HD τηλεόραση ίδιων διαστάσεων σχεδόν στην ίδια τιμή με μία HD Ready.

Προσοχή καίτοι πιο έξυπνοι εμπορίου για να καλύψουν το "ΗD ready" (για πέταμα ? )  το έχουν αντικαταστήσει με το "HD ΤV" ( προσπαθώ να σου τη έφρω ?) 


Είναι τόσο πολύ μεγάλη η διαθεσιμότητα των ΗD ready στην Ελλάδα που θα αναρωτιόταν κανένας μήπως κάποιοι  επίτηδες εισάγουν παρωχημένης τεχνολογίας σαβούρα σε πολύ χαμηλές τιμές ? για να την πουλήσουν μετά στην ντόπια αγορά σε πολύ μεγαλύτερη τιμή πατώντας στην έλλειψη ενημέρωσης του αγοραστικού κοινού ???

Σε ένα φαντασιακό σενάριο ο φανταστικός  Έμπορας που είχε πάρει τον ορό της αλήθειάς:
>> Κοίταξε να δες εδώ θα σου πουλήσω μιας ξεπερασμένης τεχνολογίας τηλεόραση χαμηλής ανάλυσης στην τιμή σχεδόν μιας κανονικής ανάλυσης αφού είσαι άσχετος με αυτά !!! , θα μπορούσες βέβαια να δώσεις 20-30 ευρώ παραπάνω και να παρίες μια κανονική τηλεόραση αλλά εγώ πώς θα ξεμπαζώσω το στόκ μου ή το στόκ άλλων κρατών που μου το δίνουν κοψοχρονιά για να πουλήσω φίκια για μεταξωτές κορδέλες σε άσχετους πελάτες " <<< τέλος φανταστικού σεναρίου.



Η διαφορά στην ποιότητα είναι εμφανής, και αν σκεφτεί κανείς ότι όλες οι τελευταίες κονσόλες (PS4, Xbox One αλλά και PS3 και Xbox 360) βγάζουν εικόνα σε 1080p, αλλά και τα ελληνικά HD κανάλια, όπως και οι ελληνικές συνδρομητικές υπηρεσίες (Nova, Cosmote TV) πλέον εκπέμπουν σε 1080p, καταλαβαίνει κανείς ότι με μία HD Ready τηλεόραση θα χάνει αρκετή από την ποιότητα που θα μπορούσε να απολαμβάνει.

 Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν αξίζει κάποιος να επενδύσει πλέον σε τηλεοράσεις HD Ready, αφού οι διαφορές στις τιμές σε σχέση με τις Full HD είναι, αν όχι μηδενικές, πολύ μικρές, και η ποιότητα σημαντικά χαμηλότερη. Ίσως να αξίζουν μόνο σε περιπτώσεις όπου υφίσταται κάποια αδιανόητη προσφορά, ή προορίζονται για ηλικιωμένο άτομο που δεν θα καταλάβει τη διαφορά στην εικόνα.


Θα μου πιες "Μα ρε φίλε εδώ μιλάμε για 4Κ" Οκ απαντώ ότι το HD vs 4K είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο για άλλο άρθρο..


Συντάκτης Θεοδωράκης Γιάννης 

Το άρθρο είναι μια προσφορά της:


istogrami      greektourism


istogrami βελτιστοποίηση σε μηχανές αναζήτησης
Photo and Video Editing - Κατασκευή διαφημιστικού Video
Cinematic Logo Design
Facebook @istogrami
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  facebook  και αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα για την βελτίωση της ιστοσελίδας σας και τεχνικές διαδικτυακού marketing μέσω της ιστοσελίδας σας κάντε μας like..!!!

WWW.ISTOGRAMI.GR
Η ιστοσελίδας μας στην πλατφόρμα WIX προτείνεται από εμάς για όσους σκέφτονται να στήσουν e-shop ή σύστημα κρατήσεων, γρήγορη ασφαλής και συνεχώς αναβαθμιζόμενη πλατφόρμα με Εκπληκτικά θέματα με την τελευταία τεχνολογία στις υπηρεσίες σας.
Istogrami Portfolio
Στήνουμε στην πλατφόρμα της Google υπέροχες ιστοσελίδες και blog , Online magazines  και Newspapers, Γρήγορος ασφαλείς server , εύκολο SEO, Custom Domain mames και όλα τα εργαλεία της Googlάμεσα διαθέσιμα στις υπηρεσίες σας.!!!
Web Templates 365
Το webside μας με τα θέματα (Templates) που είναι διαθέσιμα σε πλατφόρμα Google τα προτεινόμενα από αυτά είναι διαθέσιμα και σε πλατφόρμα Wordpress, εδώ θα δείτε τα Live Demo των θεμάτων για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει
.



Ειδικές εκπτώσεις σελίδας έως και 40%

NEW