Έκτακτη επικαιρότητα : Το μυστικό όπλο της Τουρκίας αποκάλυψε κατάρριψη στη Λιβύη
Τα φορτία υπερσύγχρονου οπλισμού που προμηθεύει στην κυβέρνηση της Τρίπολης στη Λιβύη η Τουρκία (και με πτήσεις cargo πάνω από την Ελλάδα) τα οποία έφτασαν με τις δύο πτήσεις που ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ, δεν είχαν καλή τύχη:
Στις φωτό Τουρκικό Drone (το Τουρκικό «υπερόπλο») από την πρωινή παρτίδα κατερρίφθει, όπως και η (τουρκική βέβαια) κινητή μονάδα επικοινωνιών.
Την ίδια ώρα drone από τις δυνάμεις του Χαφτάρ και πολεμικό αεροσκάφος των Η.Α Εμιράτων με πυραύλους χτύπησαν το υπόλοιπο φορτίο!
Η φιλοτουρκική κυβέρνηση της Τρίπολης έχει -με στοιχεία- πληρώσει ήδη μόνο στην εταιρία του γαμπρού του Ερντογάν που κατασκευάζει τα drone 500 εκ. έως 1 δις ευρώ, πέρα από τα ποσά για τους λοιπούς εξοπλισμούς.
Τα Τουρκικά drone τα λειτουργούν και πετούν Τούρκοι χειριστές -Αξιωματικοί του Τουρκικού Στρατού- από μυστική τοποθεσίας στην Τρίπολη.
Η Τουρκία έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό στο ΝΑΤΟ, ενώ τα τελευταία χρόνια χτίζει συστηματικά μια ολοένα πιο προηγμένη και ανταγωνιστική πολεμική βιομηχανία. «Δεν θέλω να είμαι σαρκαστικός, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω την αμερικανική κυβέρνηση για όσα οπλικά συστήματα δεν μας δίνει. Ετσι μας ανάγκασαν να αναπτύξουμε τα δικά μας», δήλωσε τον Μάιο του 2016 ο Ισμαήλ Ντεμίρ, επικεφαλής της τουρκικής Γραμματείας Αμυντικών Βιομηχανιών (SSM).
Η τουρκική κυβέρνηση στοχεύει αφενός να ενισχύσει τις εξαγωγές αμυντικού υλικού και αφετέρου να εκμηδενίσει, σε βάθος χρόνου και με ορίζοντα το 2023, την εξάρτησή της από τις εισαγωγές όπλων. Ελπίζει με τον τρόπο αυτό να εξοικονομήσει χρήματα, επιτυγχάνοντας παράλληλα τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεών της, αντικαθιστώντας παλαιότερης τεχνολογίας οπλικά συστήματα.
Τα Αλλα μυστικά όπλα της Τουρκίας
Το «Σαλάχι»
Υπερσύγχρονα υποβρύχια drone, κατασκοπευτικά μη επανδρωμένα αεροπλάνα και ελικόπτερα, αμφίβια τανκς, laser weapons και κατευθυνόμενες σούπερ βόμβες απαρτίζουν το νέο αναβαθμισμένο οπλοστάσιο της Αγκυρας, η οποία το διαφημίζει ως «σαφές μήνυμα προς την Ελλάδα»
■ «Wattozz», το υποβρύχιο drone-«σαλάχι»: Η «Daily Sabah» αποκάλυψε το νέο «πολεμικό υπερόπλο» της Τουρκίας, όπως το χαρακτήρισε. Το υποβρύχιο drone θυμίζει στην όψη σαλάχι και μπορεί να έχει και κατασκοπευτική, αλλά και επιθετική χρήση. Κατασκευασμένο από τιτάνιο και αλουμίνιο, θα είναι καλυμμένο από σιλικόνη, ενώ θα διαθέτει δύο κάμερες ως «μάτια» και οι τρεις μηχανές του θα μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα έως και 5,5 κόμβους για μέχρι 12 ώρες. Ο έλεγχός του θα γίνεται μέσω κρυπτογραφημένων ακουστικών κυμάτων, παρόμοιων με εκείνα που χρησιμοποιούν οι φάλαινες και τα δελφίνια για να επικοινωνήσουν. Παρά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για τουρκική προπαγάνδα και fake news. Με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης το 2023, το μέλλον του εγχειρήματος μοιάζει αβέβαιο. Οι κατασκευαστές δεν έχουν δημοσιοποιήσει τις προδιαγραφές του, ούτε έχουν παρουσιάσει κάποια φωτογραφία, εκτός από ένα animation που μοιάζει με φάλαινα και σαλάχι μαζί…
■ «Tarantula», το mini drone τροχοφόρο: Την ίδια στιγμή, η Τουρκία επενδύει και στη λεγόμενη «Ταραντούλα». Πρόκειται για επίγειο μη επανδρωμένο τροχοφόρο. Κοινώς, μικρό άρμα μάχης, ένα μίνι τανκ που θα δρα υποστηρικτικά προς τις χερσαίες δυνάμεις. Τα εν λόγω drone tanks διαδίδεται ότι προορίζονται κυρίως για τον ‘Εβρο και άλλες δύσβατες περιοχές, καθώς περνάνε ακόμα και μέσα από ποτάμι ή κακοτράχαλο βουνό. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός κινήσεων. Ο Τούρκος υφυπουργός Άμυνας ήταν ο πρώτος που έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου μη επανδρωμένου τροχοφόρου οχήματος με την επωνυμία «Tarantula», εφοδιασμένο με πολυβόλο και άλλα «όπλα». Η «Ταραντούλα»… βλέπει 3 χιλιόμετρα μπροστά και μπορεί να λειτουργεί επί οκτώ ώρες. Παρακολουθεί, καταγράφει, πλήττει στόχους και έχει πρόσβαση παντού. Μπορεί να «φορτωθεί» με μικρούς πυραύλους, πολυβόλα, πυροβόλα μικρού διαμετρήματος και συστήματα παρατήρησης. Χρησιμοποιείται ήδη σε ειδικές καταστάσεις και αποστολές, ενώ το ελέγχουν μέσω δορυφόρου.
■ Μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη: Την ίδια στιγμή, οι τουρκικές βιομηχανίεςαεροναυπηγικής ηγούνται των προσπαθειών για την ανάπτυξη μη επανδρωμένων αεροσκαφών, όπως το UAV της Anka για τον Στρατό, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες εισαγωγής από το εξωτερικό της αναγκαίας τεχνολογίας. Τα νέα αυτά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα συλλογής πληροφοριών χρησιμοποιήθηκαν κατά την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στο συριακό καντόνι της Αφρίν. Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι ένα τέτοιο πέταγε και πάνω από τη Ρόδο, μέχρι να αναχαιτιστεί από δύο μαχητικά F-16. Διαθέτει σύστημα ραντάρ τεχνητού ανοίγματος (SAR), σύστημα ακριβείας εντοπισμού κατεύθυνσης και γεωγραφικής θέσης, αναλογικό και ψηφιακό σύστημα αναγνώρισης μονάδας και σύστημα πρωτοκόλλου αποκωδικοποίησης, καθώς και στοιχείο επικοινωνίας πολλαπλών καναλιών επιτήρησης σημάτων και καταγραφής αποδιαμορφωμένων εκπεμπόμενων σημάτων. Εχει βεληνεκές τουλάχιστον 4.600 χιλιομέτρων και αυτονομία 18 ωρών.
■ KGK, η κατευθυνόμενη «σούπερ βόμβα»: Η ερευνητική εταιρεία μελέτης και κατασκευής οπλικών συστημάτων TÜBİTAK SAGE ανακοίνωσε την έκδοση της κατευθυνόμενης βόμβας KGK (Kanatlı Güdüm Kiti). Πρόκειται για μια «σούπερ-βόμβα», όπως την αποκαλούν στη γειτονική χώρα, καθώς έχει αυξήσει το μέγιστο βεληνεκές της από τα 112 στα 500 χιλιόμετρα!
■ «Alpagu», «Kargu», «Dogan», τα καμικάζι hi-tech drones: Επιπλέον, η τουρκική εταιρεία STM Defense Technologies and Engineering Co. ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αναπτύξει μια σειρά από νέα αεροσκάφη παρακολούθησης, σχεδιασμένα να λειτουργούν από κοινού. Το «Alpagu» είναι ένα UAV τακτικής επίθεσης σταθερής πτέρυγας που εκτοξεύεται από έναν φορητό εκτοξευτήρα για μία χρήση και μπορεί να ετοιμαστεί σε μόλις 45 δευτερόλεπτα. Το «Kargu» είναι hi-tech drone σε μια παραλλαγή. Το «Dogan» μπορεί να παρακολουθεί αποτελεσματικά τα πεδία μάχης και να συλλέγει πληροφορίες. Ενδεικτικό είναι ότι μετά την ανακοίνωση της επιτυχημένης δοκιμής του, εθνικιστικά μέσα ενημέρωσης στη γειτονική χώρα σχολίασαν ότι οι αποστολές των Anka στο Αιγαίο «συνιστούν σαφές μήνυμα προς την Ελλάδα».
■ T-129 ATAK, το επιθετικό ελικόπτερο: Ιδιαίτερα περήφανοι είναι οι Τούρκοι και για το εγχώριο επιθετικό ελικόπτερο T-129 ATAK, το οποίο φτιάχνεται στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας (TAI) στην Αγκυρα. Tο οπλοστάσιό του διαθέτει και τις εγχώριες τουρκικής σχεδίασης ρουκέτες laser CIRIT και τους αντιαρματικούς πυραύλους UMTAS. Διαθέτει ικανότητα πτήσης σε ακραίες συνθήκες, όπως σε μεγάλο υψόμετρο και σε υψηλές θερμοκρασίες, με βαρύ οπλισμό. Κατά την τουρκική κρατική τηλεόραση, που είναι ο εθνικός προπαγανδιστής, θεωρείται «το πιο αποτελεσματικό επιθετικό ελικόπτερο στον κόσμο».
■ Laser Weapons System: Η Τουρκία βρίσκεται σε φάση δημιουργίας των δικών της όπλων λέιζερ. Είναι σχεδιασμένα για να εγκατασταθούν σε πολεμικό πλοίο και να καταστρέφουν μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα αναγνώρισης. Το έργο εποπτεύεται από το Συμβούλιο Επιστημονικής και Τεχνολογικής Ερευνας της Τουρκίας (Tübitak), σε συνεργασία με τοπικά πανεπιστήμια. Το κόστος για τις έρευνες αγγίζει τα 120 εκατ. δολάρια.
■ HISAR-A, ο αντιαεροπορικός πύραυλος: Το άλλο μεγάλο στοίχημα της Τουρκίας είναι ο αντιαεροπορικός πύραυλος HISAR-A. Εχουν ήδη πραγματοποιηθεί αρκετές δοκιμαστικές βολές. Πρόκειται για εγχώριας σχεδίασης πύραυλο, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας, αναμένεται να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην αεράμυνα της Τουρκίας. Οι πύραυλοι HISAR είναι όπλα που αναπτύσσονται για την προστασία στρατιωτικών βάσεων, λιμένων, εγκαταστάσεων και στρατευμάτων από εναέριες απειλές. Πρόκειται για ένα αντιαεροπορικό σύστημα χαμηλού και μεσαίου βεληνεκούς. Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, ο πύραυλος θα παραδοθεί στις τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις μέχρι το 2020.
Κατακόρυφη αύξηση εξαγωγών
Τα ναυπηγεία στην Κωνσταντινούπολη και στο Golcuk κατασκευάζουν πολεμικά πλοία και υποβρύχια, τα οποία στη συνέχεια πωλούν σε χώρες όπως το Πακιστάν, η Ινδονησία και η Σαουδική Αραβία. Η Nurol Machinery, μία αναπτυσσόμενη εταιρεία παραγωγής τεθωρακισμένων οχημάτων, παρουσίασε είκοσι φορές αύξηση των πωλήσεων σε διάστημα τεσσάρων ετών και άρχισε να κάνει εξαγωγές. Επιχειρώντας να ενισχύσει τις εξαγωγές οπλικών συστημάτων, η Τουρκία αξιοποιεί τις διπλωματικές αποστολές της σε όλο τον κόσμο. Οι εξαγωγές της Τουρκίας σε αμυντικό εξοπλισμό έχουν αυξηθεί από 883 εκατ. δολάρια το 2011 σε 1,68 δισ. δολάρια το 2015. Οι εξαγωγές το 2016 σημείωσαν μικρή αύξηση της τάξης του 1,4%. Το 2016, η πρώτη αγορά για τουρκικά προϊόντα ήταν η αμερικανική (εξαγωγές ύψους 587 εκατ. δολαρίων), ενώ ακολούθησαν η Μαλαισία, το Αζερμπαϊτζάν, η Σαουδική Αραβία, η Βρετανία, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Βλέποντας γενικότερα το πρόβλημα σε βάθος
Τα τουρκικά επεκτατικά σχέδια στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο ανησυχούν τους Έλληνες και δικαίως. Κορυφώνονται σε μια εποχή όπου η διεθνής τάξη έχει καταρρεύσει. Οι διεθνείς οργανισμοί αδυνατούν να πάρουν αποφάσεις και οι μεγάλοι παίκτες κάνουν παιχνίδι όπως τους επιθυμούν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Ο Ερντογάν κατάφερε το ασύλληπτο, να αγοράσει υπερσύγχρονα πυραυλικά συστήματα από τη Μόσχα και να υποτάξει στα σχέδιά του τους Αμερικανούς, οι απειλές των οποίων αποδείχτηκαν κούφιες.
Με λίγα λόγια, η Τουρκία που έχει με το μέρος της εκτός από τον Τραμπ και τον Πούτιν, θεωρείται αναντικατάστατη στο ΝΑΤΟ. Ένα ΝΑΤΟ που αρνείται να πάρει θέση στις ελληνοτουρκικές διαφορές, ενώ οι δικοί μας εταίροι στην Ευρώπη, διστάζουν να υπερασπιστούν μια χώρα μέλος της Ένωσης. Το όραμα του Ερντογάν για μια μεγάλη Τουρκία συνεχίζει να υλοποιείται μεθοδικά.
Το μοναδικό που λείπει από τη χώρα του, είναι οι ενεργειακοί πόροι, οι υδρογονάνθρακες και θα διεκδικήσει μερίδιο, με κάθε τρόπο και χωρίς βιασύνες. Και στον κάθε τρόπο, δεν περιλαμβάνονται μόνον οι φανερές προσπάθειες, αλλά και οι αφανείς, που αφορούν εξαγορές δικαιωμάτων από τους υπερεθνικούς ενεργειακούς κολοσσούς που έχουν αναλάβει τα έργα.
Τι έχουμε να αντιπαρατάξουμε εμείς; Ούτε την βοήθεια της Ευρώπης δεν έχουμε στις διαφορές με τη Τουρκία που μεθοδεύει την κατάργηση της συμφωνίας της Λωζάνης με την οποία καθορίστηκαν τα σύνορα των χωρών.
Ξένες επενδύσεις και αμυντική βιομηχανία
Τα οικονομικά στοιχεία της τουρκικής οικονομίας δείχνουν γιατί οι μεγάλες δυνάμεις της Δύσης είναι τόσο διαλλακτικές με την Άγκυρα. Για παράδειγμα ο ισχυρότερος βιομηχανικός κλάδος της Τουρκίας είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, όπου καταλαμβάνει το 28% των συνολικών εξαγωγών της. Αυτές έφτασαν το 2018 τα 165 δις. δολάρια! Στην Τουρκία έχουν εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων η αμερικανική Ford, η Κορεατική Hiundai, οι γερμανικές Μercedes και ΜΑΝ, η Ιαπωνική Toyota και η Γαλλική Renault. Παράλληλα κατασκευάζονται εκεί αυτοκίνητα της Fiat, της Citroen, της Pezaut και της Opel.
Αυτή τη στιγμή η Τουρκία είναι είναι η πρώτη σε παραγωγή παγκοσμίως ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και 14η στο κόσμο στην παραγωγή αυτοκινήτων. Μια ματιά στις βιομηχανικές φίρμες δείχνει είναι αποκαλυπτική των αμοιβαίων συμφερόντων που χρίζουν προστασίας. Οι άμεσες ξένες επενδύσεις στο τουρκικό έδαφος κινούνται σε υψηλά επίπεδα, με το 2018 να έχουν ξεπεράσει τα 13 δις. δολάρια με πρωταθλητές το Κατάρ και τη Βρετανία.
Η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης πραγματοποιώντας εξαγωγές το 2018 ύψους 1,7 δις. δολαρίων, με πρώτη χώρα προορισμού τις ΗΠΑ (343 εκ) και δεύτερη τη Γερμανία (117 εκ). Αυτή την εποχή η τουρκική αμυντική βιομηχανία τρέχει 600 πρότζεκτ πολεμικού υλικού. Eλπίζουν πως το 2023 η χώρα θα είναι πλήρως ανεξάρτητη από εισαγωγές οπλικών συστημάτων!
Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα η Τουρκία εξαγόρασε τον γερμανικό βραχίονα της χρεοκοπημένης βρετανικής εταιρείας τουρισμού Thomas Cook για να ενισχύσει τον κλάδο του τουρισμού της που πλήγηκε από τις πολεμικές αναταραχές στην ευρύτερη περιοχή.
Οι ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα
Χρειάζεται να αντιπαραθέσουμε τις αντίστοιχες ελληνικές αποδόσεις σε στρατηγικούς τομείς; Χρειάζεται να υπογραμμίσουμε ότι η χρεοκοπία της χώρας ήταν ουσιαστικά μια προδοτική πράξη από αυτούς που την προκάλεσαν και ποτέ δεν ζήτησαν συγνώμη. Ας παραθέσουμε μερικές:
Οι καθαρές εισροές άμεσων ξένων επενδύσεων (ΑΞΕ) στην Ελλάδα διαμορφώθηκαν το 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας σε 3,6 δισ. ευρώ, ποσό που αποτελεί το υψηλότερο της τελευταίας δεκαετίας και αυξημένο κατά 12,5% σε σύγκριση με το 2017. Όμως το μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεων αφορούσε εξαγορές υπαρχουσών επιχειρήσεων και ιδιωτικοποιήσεις.
Να κάνουμε συγκρίσεις; Το σύνολο των συσσωρευμένων εισροών (αποθεμάτων) κεφαλαίων από ΑΞΕ (άμεσες ξένες επενδύσεις) προς την Ελλάδα αντιστοιχούσε μόνο στο 16% του ΑΕΠ, ενώ στην Πορτογαλία στο 59% του ΑΕΠ, στην Ισπανία στο 48% του ΑΕΠ, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης στο 59% του ΑΕΠ και στο επίπεδο των χωρών- μελών του ΟΟΣΑ στο 44%. Με βάση του αριθμού των άμεσων ξένων επενδύσεων στην Ευρώπη, η χώρα μας βρίσκεται στην 32η θέση, πολύ κάτω από την Τουρκία που βρίσκεται στην 9η αλλά ακόμα και την Σερβία που βρίσκεται 12η και τη Βοσνία που βρίσκεται στην 18η.
Οι Μεγάλοι σύμμαχοι του Ερντογάν μέσα στην Ελλάδα
- 1. Το μεγάλο δημόσιο χρέος
- 2. Το προβληματικό ασφαλιστικό σύστημα
- 3. Το δυσλειτουργικό φορολογικό σύστημα
- 4. Τα δίδυμα προβλήματα της πολυνομίας και της κακονομίας
- 5. Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις στην απονομή της δικαιοσύνης
- 6. Η κακοδιαχείριση του μεγάλου δημόσιου χρέους
- 7.Το πελατειακό Ελληνικό δικομματικό κατεστημένο , με τα δικά μας παιδιά και τους διορισμούς από το παράθυρο που έχει καταστρέψει τους Ελληνες , την Ελλάδα και το Ελληνικό Έθνος .
- 8.Η ξενολαγνεία του κράτους προς τους λαθρομετανάστες , τα Επιδόματα και τα κοινωνικά μερίσματα και η δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη που δίνει στους Ελληνες το αίσθημα του κορόιδου που μόνο αυτός πληρώνει ενώ παράλληλα είναι υπό διωγμό (οικονομικό) σε αντίθεση με τον λαθρομετανάστη που τα παίρνει από το κράτος και τα παίρνει και από την μαύρη Εργασία απρολόγητα.
Έτσι Η Έλλειψη εσόδων αντιμετωπίστηκε με μέτρα άδικης υπερφορολόγησης βασιζόμενη στο τι θέλουμε να εισπράξουμε και όχι στο τι έχει τι δυνατότητα ο φορολογούμενος να δώσει με βάση τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ του έσοδα.
Η ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Τα μέτρα αυτά είναι:
Η ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Τα μέτρα αυτά είναι:
- 1. Η υπερφορολόγηση ( ποινικοποίηση ) της ιδιοκτησία ακινήτου για την αύξηση των εσόδων η οποία βγάζει εκτός 150 επαγγέλματα σχετικά με την οικοδομική ανάπτυξη
- 2. Η υπερφορολόγηση (ποινικοποίηση) της γεωργικής παραγωγής που κάνει τους αγρότες να εγκαταλείψουν τις καλλιέργειες
- 3. Η υπερφορολόγηση (ποινικοποίηση) των μικρομεσαίων ατομικών επιχειρήσεων που κάνει την κατοχή ατομικής επιχείρησης μη βιώσιμη με ότι συνεπάγεται αυτό στην αύξηση της ανεργίας
- 4. Κερασάκι στην τούρτα είναι και τα υψηλά ασφάλιστρα και οι εξτρά φόροι και εισφορές των μικρομεσαίων που δημιουργούν ακόμα πιο πολλά λουκέτα στα καταστήματα και ακόμα πιο πολλούς άνεργους.
- 5. Η νοοτροπία του μουχλιασμένου σάπιου κράτος "Ο θάνατος σου πολίτη ή ζωή μου " στην φορολόγηση και στην εφευρετικότητα νέων φόρων , που στην ουσία εξοντώνει τον πολίτη "αγελάδα για άρμεγμα" και στην συνέχεια και το ίδιο το κράτος γιατί ισχνές και ψόφιες αγελάδες έχουν σαν αποτέλεσμα λουκέτα , ανεργία , μετανάστευση και ισχνό και πεινασμένο ιδιοκτήτη (Κράτος) , με αντίτυπο και στους κρατικούς υπαλλήλους με συνεχείς μειώσεις μισθών και επιδομάτων.*
- Όλα αυτά Εξασθένησαν Δραματικά την οικονομία της Ελλάδας και περιόρισαν τρομακτικά τις στρατιωτικές δαπάνες και πάγωσαν κάθε απόπειρα Εκσυχρονισμού των Ενόπλων δυνάμεων. -
Αντίμετρα που θα οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης της Ελλάδας είναι
1. Ο Άμεσος και Έμμεσος φόρος και οι ασφαλιστικές εισφορές δεν πρέπει να ξεπερνούν σε καμιά περίπτωση το 8% του πραγματικού εισοδήματος
2. Να αποτελεί Εσχάτη Εθνική προδοσία κάθε Διορισμός από το παράθυρο και να γίνει επαναφορά της θανατικής ποινής (ή Έστω Ισόβια ) στην Ελλάδα για Διορισμούς χωρίς ΑΣΕΠ και αν δεν αντιμετοπιστεί ή με παρόμοιο τρόπο (π.χ ισόβια) στο μέλλον απλά ΔΕΝ θα υπάρξει μέλλον
3. Απόλυτη Απαγόρευση οποιασδήποτε Αναβολής δίκης , οι νοσηλευόμενοι να παραβρίσκονται στις δίκες με μεθόδους Link , online ή με χρήση βιντεοκλήσης , ή Messenger π.χ SKYPE κ.τ.λ
4. Φορολογία κατοικίας μόνο από τα Έσοδα της ( π.χ Ενοίκια , πώληση , airbmp κτλ )
5. Φτηνή Ενέργεια με 8% φόρο και χωρίς έξτρα φόρους τρίτων.
6. Εκμετάλλευση της δημόσιας και Εκκλησιαστικής περιουσίας και των φυσικών πόρων για αποπληρωμή του Εξωτερικού χρέους
7. ΌΧΙ στην άδικη κι άνιση αντιμετώπιση και στην εξαθλίωση του πολίτη γιατί ένας Εξαθλιωμένος άνεργος πολίτης με το σπίτι του να είναι έτοιμο να κατασχεθεί από το Κράτος των δωρισμένων δικών μας παιδιών για λόγους άδικης υπερφορολόγησης δεν πολεμάει
8. ΌΧΙ στην άνιση υποστήριξη των λαθρομεταναστών και του Ισλάμ γιατί όσο και να ζεσταίνεις στον κόρφο σου το Ισλάμ είναι θέμα χρόνου (και όχι πιθανοτήτων) να σε δαγκώσει...
5. Φτηνή Ενέργεια με 8% φόρο και χωρίς έξτρα φόρους τρίτων.
6. Εκμετάλλευση της δημόσιας και Εκκλησιαστικής περιουσίας και των φυσικών πόρων για αποπληρωμή του Εξωτερικού χρέους
7. ΌΧΙ στην άδικη κι άνιση αντιμετώπιση και στην εξαθλίωση του πολίτη γιατί ένας Εξαθλιωμένος άνεργος πολίτης με το σπίτι του να είναι έτοιμο να κατασχεθεί από το Κράτος των δωρισμένων δικών μας παιδιών για λόγους άδικης υπερφορολόγησης δεν πολεμάει
8. ΌΧΙ στην άνιση υποστήριξη των λαθρομεταναστών και του Ισλάμ γιατί όσο και να ζεσταίνεις στον κόρφο σου το Ισλάμ είναι θέμα χρόνου (και όχι πιθανοτήτων) να σε δαγκώσει...
Reblog
https://cardiopublic.com/i_tarantoula_kai_4_mystika_opla_tis_tourkias_meta_to_salahi/
https://www.protothema.gr/world/article/783117/i-taradoula-kai-4-akomi-mustika-opla-tis-tourkias-meta-to-salahi/
https://www.youtube.com/watch?v=fTDcb2nyzJk
https://www.youtube.com/watch?v=Luh9Mf3Zqig
https://www.protothema.gr/world/article/783117/i-taradoula-kai-4-akomi-mustika-opla-tis-tourkias-meta-to-salahi/
https://www.youtube.com/watch?v=fTDcb2nyzJk
https://www.youtube.com/watch?v=Luh9Mf3Zqig
Χορηγός: mixanikos365 διακριτικά στο τέλος του άρθρου χωρίς συνεχείς διαφημήσεις και αναδυόμενα παράθυρα